همراه بیمار در بیمارستان دانشوری
همراه بیمار در بیمارستان : خانم جابری
﷽ : همراه در بیمارستان برای یک شب در بیمارستان بستری هستن
ساعت کاری : ۸:۰۰ فردا
محدوده : همراه در بیمارستان دانشوری
…………………. ………………….
شماره های تماس
۰۲۱۸۸۴۹۹۴۰۴ | ۰۲۱۸۸۴۹۹۴۰۲
۰۲۱۲۲۷۰۲۸۷۴ | ۰۲۱۲۲۷۰۲۷۱۹
همراه بیمار در بیمارستان دانشوری
زمانی که یک بیمار قادر به انجام دادن کارهای روزمره خود در بیمارستان یا منزل نباشد و اعضای خانواده نیز زمان یا شرایط لازم برای رسیدگی 24 ساعته به مریض را نداشته باشند، اقدام به استخدام فردی به نام همراه بیمار می کنند.
این موضوع به خصوص بعد از پیدایش بیماری منحوس کرونا برای خیلی از افراد اتفاق افتاد. زمانی که فردی از اعضای خانواده به کرونا مبتلا شد و امکان مراقبت خانواده بیمار در بیمارستان وجود نداشت. در این شرایط اکثر خانواده ها برای فرد بیمار یک همراه استخدام می کنند تا به بیمارشان کمک کند و به امور بیمارستان رسیدگی نماید و همراه بیمار کرونایی باشد تا به وضعیتش رسیدگی کند.
بیمارستان دکتر مسیح دانشوری
مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی سل و بیماریهای ریوی دکتر مسیح دانشوری، در سال ۱۳۲۰ هجری قمری به همت میرزا علیاصغرخان امینالسلطان در شمالیترین نقطه تهران آنسال (شاه آباد سابق و دارآباد کنونی) و به توصیه پزشکان فرانسوی مظفرالدینشاه که در آن دوران به سل ریوی مبتلا شده بود، تأسیس شد.
پس از درگذشت مظفرالدین شاه و در دوره پهلوی اول، این مرکز که بی استفاده مانده بود با تلاش دکتر مسیح دانشوری به آسایشگاه معلولین و مدرسه پرستاری تبدیل شد. متعاقب آن در دهه ۲۰ ساختمانها و بخشهای مختلفی در این مرکز توسط وزارت بهداری وقت و برخی اشخاص ساخته شد.
در سال ۱۳۶۵ این مرکز زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار گرفت. در سال ۱۳۷۱ مرکز تحقیقات بیماریهای ریوی و سل در محوطه مرکز پزشکی مسیح دانشوری تأسیس شد که در سال ۱۳۷۷ مرکز تحقیقات و بیمارستان تحت عنوان مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی سل و بیماریهای ریوی مسیح دانشوری ادغام شد. پژوهشگاه سل و بیماریهای ریوی این مرکز دارای ۹ بخش مختلف بوده و قطب علمی منتخب کشور درخصوص بیماریهای ریوی و سل شناخته میشود.